Τεχνική υποστήριξη

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης είναι από τα βασικότερα τμήματα της εταιρίας μας και είναι ικανό να παρέχει τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο.
Είναι επανδρωμένο από τεχνικούς με εξαιρετική κατάρτιση που μπορούν να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις βλαβών και συντηρήσεων σε ελάχιστο χρόνο.
Μέσα από την συνεχή διοργάνωση των σεμιναρίων μας, έχουν πάντα κορυφαίο επίπεδο ενημέρωσης στις τεχνολογικές εξελίξεις, για να μπορούν να παρέχουν στους πελάτες μας ανάλογες υπηρεσίες.
Έχουμε οργανώσει ειδικό τμήμα από εξαίρετους και εχέμυθους επιστήμονες για να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε συστήματα & αυτοματισμούς για ειδικές εφαρμογές που απαιτείται  η απόλυτη ασφάλεια.
Η μακροχρόνια εμπειρία μας στα συστήματα ασφαλείας μας έχει δώσει την ικανότητα να μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας στο σύνολο τους με ένα απλό τηλεφώνημα.
Η εταιρία μας όλα αυτά τα χρόνια  λειτουργίας της έχει την ευθύνη της τεχνικής υποστήριξης σε εγκαταστάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, του Δημόσιου τομέα, της Εκκλησίας της Ελλάδος και πολλών ιδιωτών, έχοντας συμβάσεις 24ωρης τεχνικής υποστήριξης.
Ακλουθώντας από την ίδρυσή μας μια αυστηρή επιλογή των Οίκων που προμηθευόμαστε προϊόντα ασφαλείας, έχουμε εξασφαλίσει για τους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτονται από πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας με πρότυπο ISO 9001:2008 και όλων των Ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων.