Τι είναι το BONPET ?

Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η φωτιά πρέπει να σβηστεί στην αρχική φάση της πριν πάρει ανεξέλεγκτες καταστροφικές διαστάσεις.


Οι καταστροφές εάν δεν προλάβουμε την φωτιά στην αρχή της είναι ανεπανόρθωτες, πολλές φορές δε με φρικιαστικές συνέπειες.

Η πρόληψη και η άμεση κατάσβεση στην αρχή της φωτιάς ήταν ο στόχος και ο σκοπός της ανάπτυξης του συστήματος κατάσβεσης ΒΟΝΡΕΤ.

Το ΒΟΝΡΕΤ είναι ένα κατασβεστικό υγρό, αποτέλεσμα χημικής, μη τοξικής, βιοδιασπώμενης σύστασης, δεν βλάπτει τον άνθρωπο, τα ζώα και φυσικά δεν βλάπτει το περιβάλλον.
Είναι καταχωρημένο στη επίσημη λίστα των νέων κατασβεστικών υλικών της Ε.Ε. και αυτή την στιγμή διαθέτει την ισχυρότερη κατασβεστική ικανότητα από όλα τα γνωστά συμβατικά προϊόντα και υλικά κατάσβεσης.

Τα προϊόντα της ΒΟΝΡΕΤ διατίθενται για χρήση σε διάφορες μορφές και είναι κατάλληλα για κατάσβεση πυρκαγιών όλων των κατηγοριών φλεγόμενων υλικών:
Α (στερεά καύσιμα) – Β (υγρά καύσιμα) - C (αέρια καύσιμα) - E (Ηλεκτρικό Ρεύμα) - F (λίπη έλαια)

Τα πλεονεκτήματα τους είναι πάρα πολλά, πράγμα που επιβεβαιώνεται  πέρα από την εγγύηση του κατασκευαστή και από κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν αλλάξει την πολιτική της ασφάλειας απέναντι στην πιθανή αποτυχία λειτουργίας συσκευών κατάσβεσης και εγγυώνται την λειτουργία κατάσβεσης της αμπούλας ΒΟΝΡΕΤ για το ποσό του 1.000.000,00€.

Το σημαντικότερο όμως δεν είναι ότι τα συστήματα της ΒΟΝΡΕΤ μπορούν να σταματήσουν την φωτιά στην αρχή της και να σώσουν περιουσίες, αλλά ότι με την αποτελεσματικότητά τους μπορούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές.


Το βέβαιο είναι ότι με τα συστήματα της ΒΟΝΡΕΤ μπορείτε επιτέλους να νοιώθετε πραγματικά σίγουροι όσο ποτέ για την ασφάλεια των ανθρώπων σας και της περιουσία σας.

επόμενο άρθροnext