Αμπούλα / Παραγωγή

Τα αποκλειστικά δικαιώματα κατασκευής και διανομής του BONPET στην Ε.Ε, την Αμερική, τον Καναδά, τα Βαλκάνια, την Ρωσία, την Μέση Ανατολή, καθώς και στις χώρες του Περσικού κόλπου και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δόθηκαν το 1998 στην Σλοβενική επιχείρηση BONPET SYSTEMS d.o.o. που είναι πλέον ο παγκόσμιος κύριος κατασκευαστής των υλικών και των μέσων πυροπροστασίας και πυρόσβεσης BONPET. 
Διατίθενται σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως και διαθέτουν φυσικά τα απαραίτητα πιστοποιητικά Certificates of Conformance and Fire Safety Certificates σύμφωνα με ISO, DIN, BS και ΕΝ Standards τα οποία διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων πυροπροστασίας και πυρόσβεσης BONPET.


Η γραμμή μαζικής παραγωγής στη Σλοβενία είναι αυτοματοποιημένη και μπορεί να αναμίξει, να γεμίσει, να σφραγίσει και να συσκευάσει τα τελικά προϊόντα προς διάθεση στις αγορές. Η μηνιαία ποσότητα παραγωγής είναι 15.000 συσκευές (αμπούλες αυτόματης πυρόσβεσης), και στα επόμενα έτη θα διευρύνει τη μηνιαία ποσότητα παραγωγής στις 35.000 με 40.000 συσκευές.

Παράλληλα με τη σταθερή αύξηση της ποσότητας παραγωγής, το προσωπικό της επιχείρησης δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην εξασφάλιση της ποιότητας της παραγωγής προκειμένου να καλύπτονται πλήρως όλες οι οικολογικές απαιτήσεις. Τα υλικά ελέγχονται σχολαστικά και γίνεται καθημερινά δοκιμή στο εργαστήριο που εδρεύει στην πόλη Trbovlje.

Η παραγωγή των αυτόματων πυροσβεστήρων και των εξαρτημάτων τους, πιστοποιείται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 9001. Ο σύγχρονος εξοπλισμός, και το οπτικό σύστημα για την ποιοτική δοκιμή συγκόλλησης, η ολοκλήρωση και τα αναλώσιμα υλικά που παρέχονται από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές, εγγυώνται στο σύνολο τους δέκα ετών διάρκεια ζωής στα παραγόμενα προϊόντα.


Κάθε φιάλη ελέγχεται με σύστημα λέιζερ για πιθανές ρωγμές παρά την κορυφαία ποιότητα του ειδικού γυαλιού Βοημίας «borosilicate». Κατόπιν οι φιάλες τοποθετούνται σε ένα ειδικό φούρνο γεμάτο με νερό όπου και θερμαίνονται έως τους 70 βαθμούς για την επαλήθευση της σταθερότητας αντίδρασης της χημικής σύνθεσης. Με αυτές τις ενέργειες το ποσοστό σφάλματος των προϊόντων που κατασκευάζονται από το εργοστάσιο μειώνεται στο μηδέν.

Όλες οι αμπούλες ελέγχονται και κλείνονται χειροποίητα.

Κάθε αγοραστής μπορεί να καλέσει την κεντρική αντιπροσωπεία της χώρας του πριν αγοράσει μια συσκευή για την επιβεβαίωση του αριθμού κατασκευής S/N της κάθε συσκευής αμπούλας που προτίθεται να αγοράσει, αποκλείοντας έτσι την πιθανότητα της αγοράς μιας πλαστής αμπούλας.

backπροηγούμενο άρθρο                                                                                                             επόμενο άρθροnext