Δράσεις

Περιβαλλοντική Δράση 2015

per2015

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, ο ΣΚAΪ και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) διοργανώνουν ενέργεια δεντροφύτευσης περιοχής της Πάρνηθας, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015.

peri2015

Οι εργασίες, θα ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί και..... Περισσότερα:

 

Περιβαλλοντική Δράση 2014


iea30

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) σε συνεργασία με το ΣΚΑΙ διοργανώνουν περιβαλλοντική δράση - ενέργεια περιποίησης - περιοχής της Πάρνηθας, την Κυριακή 4 Μαΐου 2014.

Υποστηρικτές δράσης:

iea30a

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Δεντροφύτευση Πάρνηθας 06/10/2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) σε συνεργασία με το ΚΕΑΝ για την δεντροφύτευση της Πάρνηθας την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013. Η AGM ήταν και πάλι εκεί.


Πηγή photos: ΙΕΑ

Περιβαλλοντική Δράση στην Πάρνηθα 26/05/2013

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εθελοντική δράση που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) σε συνεργασία με το ΚΕΑΝ για την περιποίηση περιοχής της Πάρνηθας, την Κυριακή 26 Μαΐου 2013. Η AGM ήταν εκεί για να συμβάλει στην προσπάθεια που γίνεται για την διάσωση του περιβάλλοντος.

Πηγή video: Oloi Mazi Boroume

Δεντροφύτευση Πάρνηθας Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.)  διοργανώνουν με την υποστήριξη του ΚΕΑΝ, ενέργεια  δεντροφύτευσης  περιοχής της Πάρνηθας, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013.
Για την καλύτερη προετοιμασία της δράσης, παρακαλείσθε όπως δηλώσετε την πρόθεση συμμετοχής έως την Κυριακή 6 Οκτωβρίου,
στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .  ή ηλεκτρονικά πατώντας εδώ.
 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ΔΡΑΣΗΣ